Coaching

Met in mijn rugzak integraal waarnemen, management drives, energetische opleiding, (organisatie en familie) opstellingen en diverse energieke werkvormen, begeleid ik teams en individuen die op een bepaalde manier ‘vast’ zitten. Ook begeleid ik opstellingen.

Ben je geïnteresseerd in een persoonlijk leiderschapsprogramma bedoeld voor Young Professionals?

Individuen

Op een gegeven moment kan een ingesleten patroon er de oorzaak van zijn dat je niet meer in staat bent om vooruit te gaan. Je voelt je onrustig of juist lusteloos. Door ‘stil’ te staan en te verbinden met je ‘binnenkant’ kijk ik naar wie je werkelijk bent en wat maakt dat dat patroon is ingesleten. Daar bewuster van te worden en vervolgens vanuit je werkelijke ‘ik’ te bewegen maakt je een krachtiger persoon met meer energie. Op deze manier werk ik met je aan de werkelijke vraag die je hebt. De karakterstructuren van Wilhelm Reich zijn mijn leidraad. Ook ben ik gecertificeerd in Management Drives.

Teams

Zit je team vast? Merk je dat het zwaar is in het team maar kan je als manager of directeur er niet de vinger op leggen of vind je gewoon dat het samenwerken effectiever en efficiënter kan, dan ben ik in staat om samen met het team op zoek te gaan naar de symptomen, de oorzaken van de symptomen en het losmaken daarvan.

Dit proces doorlopen maakt dat er daarna effectiever en efficiënter samengewerkt wordt en tegen elkaar gezegd kan worden wat er gezegd moet worden, zonder dat daar direct gedoe uit ontstaat.

Opstellingen

Een opstelling is een methode om zichtbaar te maken wat er onderliggend speelt ten aanzien van een bepaalde vraag of situatie. Vragen en situaties waarbij het voor de opsteller belangrijk is dat er iets duidelijk wordt, iets verandert, of dat er een doorbraak komt. Dat kan gaan over familie, werk, keuzes, zorgen, verlangens, eigenlijk elk onderwerp waarover je helderheid wilt krijgen. Ook maatschappelijke onderwerpen kunnen in een opstelling helderheid geven. Helderheid over wat er onbewust speelt en wat er nodig is. Ik begeleid zowel organisatie- familie- als maatschappelijke opstellingen.