Een weekend offline Drenthe om jezelf weer even op te laden

Het hele weekend werken we systemisch.

“Veel tijd om na te denken waarom en hoe ik iets doe is er niet. Ik heb soms het gevoel dat er van alle kanten aan me getrokken wordt en ik zou wat meer tijd voor mezelf willen hebben”

Dit weekend is bedoeld voor een ieder die in de snelheid van het leven behoefte heeft om even een weekend geheel voor zichzelf te hebben. Waarin her-ontdekt kan worden wat je wel in je hebt maar even niet meer benut, waarin beweging om weer voorwaarts te gaan kunnen plaatsvinden, waarin tot reflectie met jezelf kan worden gekomen. 

Het hele weekend werken we systemisch

Systemisch werken is een methode om de onbewuste patronen en dynamieken van systemen (zoals je familie, je omgeving, je werk, jij-zelf) te onderzoeken en te helpen bij het oplossen van vraagstukken waar je nu in je leven tegenaan loopt. 

Wat gaan we doen?

We ontmoeten elkaar vrijdagavond om 18.00u in het prachtige Wateren. Daar word je ontvangen met een hapje en een drankje en maken we kennis met elkaar.

De zaterdag zullen we benutten om je eigen dynamieken en patronen helder te maken. We gebruiken daarbij de karakterstructuren van Reich. Ook zal je bewuster worden van je plek in je familiesysteem.

De zondag staat in het teken van jou. Wat zijn jouw eigen normen en waarden? En hoe kun je daar naar gaan leven? En wat doen ze met anderen? Hoe blijf je in verbinding? Waar kan en wil jij veranderen om een nog leuker mens te worden? Ook is er dan ruimte voor (korte) een-op-een coaching.

Het weekend eindigt zondag om 16.00u

Na dit weekend:

  • Heb je inzicht in je eigen patronen en hoe je deze in stand houdt
  • Heb je handvatten om deze patronen te doorbreken
  • Kan je op een prettige manier grenzen stellen
  • Ervaar je meer rust

Uiteraard gaan we genieten van de prachtige natuur in het Drents-Friese Wold.

Praktische informatie

De groep bestaat uit 6-8 deelnemers en wordt begeleid door Gerda Deekens en Rutger Krabbendam. Rutger Krabbendam – Oprichter van de Werkplaats voor Persoonlijke Ontwikkeling. Socioloog, o.a. werkzaam als programma-, procesmanager en coach. Diverse opleidingen: Logotherapeut, familieopsteller, systemisch coach en Changemanagement in organisaties.

Data 2024

  • 12, 13 en 14 april

Locatie

Werkplaats voor Persoonlijke Ontwikkeling
Wateren 9
8438 SB Wateren

Vergeet je wandelschoenen niet!

Kosten

  • €425,- (excl BTW, excl overnachting, incl eten en drinken).
  • Boek je vóór 27 maart 2024 dan betaal je €390,- (excl BTW, excl overnachting, alleen voor particulieren)

Voor (privé) deelname en organisaties waarvoor de vergoeding niet haalbaar is kan gekeken worden naar een passend bedrag.

Overnachting

Op de Werkplaats zijn 4 bedden om te overnachten (2x een 2p kamer losse bedden). Wil je hier gebruik van maken dan zijn de kosten hiervoor voor 2 nachten €70,-

Mocht je graag een eigen plek hebben, kan je een kamer boeken in het hotel op 5 min loopafstand: Villa Nova

Deelname

Je aanmelding voor deelname kun je mailen naar mail@gerdadeekens.nl. Zou je daarbij willen vermelden je naam/bedrijf en de adresgegevens voor de factuur.

Na je aanmelding

Na aanmelding ontvang je een bevestiging met detailinformatie en een factuur. De factuur dient voor deelname voldaan te zijn.

Annuleringsvoorwaarden

Bij afmelding tot twee weken voor de start van het weekend vindt volledige terugbetaling plaats. Bij afmelding een week van tevoren 50%, daarna vindt geen terugbetaling plaats.