Personal coaching

Voor een energieker en krachtiger leven
Gerda Deekens personal coaching individuele ontwikkeling

Merk je dat het leven niet meer zo makkelijk gaat? Zit je ‘vast’? Is de energie ver te zoeken? Voelt het eenzaam waar je nu staat? Worstel je met bepaalde obstakels om je doelen, dromen, wensen waar te maken? Of wil je jezelf uitdagen om verder te groeien? Maak dan een afspraak voor een individuele sessie.

Op een gegeven moment kan een ingesleten patroon (obstakel) er de oorzaak van zijn dat je niet meer in staat bent om vooruit te gaan. Je voelt je onrustig of juist lusteloos. Door ‘stil’ te staan en te verbinden met je ‘binnenkant’ kijk ik naar wie je werkelijk bent en wat maakt dat dat patroon is ingesleten. Ook gaan we op zoek naar jouw plek in het systeem. Sta jij op de juiste plek of heb jij onbewust de plek van iemand anders ingenomen? Daar bewuster van te worden en vervolgens vanuit je werkelijke ‘ik’ en plek te bewegen, maakt je een krachtiger persoon met meer energie. Op deze manier werk ik met je aan de werkelijke vraag die je hebt. De karakterstructuren van Jung zijn mijn leidraad.

Informatie

De individuele sessies zijn telkens 1,5 uur en vinden plaats in Het Coachhuis in Den Haag of Utrecht. Gemiddeld genomen zijn 3-5 sessies voldoende om weer energiek voort te gaan.

Maak een afspraak voor een individuele sessie

Neem contact op  via mail@gerdadeekens.nl of bel 0652048927