Incompany

Interne leiderschapstrainingen voor jonge talenten, high potentials en teams
Gerda Deekens Incompany

Naast het hebben van de juiste competentieskills weten de leiders in organisaties steeds beter de weg naar systemisch coaches en trainers te vinden. Medewerkers die vanuit hun eigen kracht en de juiste plek werken zijn veel waardevoller voor zichzelf en daarmee voor het bedrijf. De energie kan dan stromen, omdat medewerkers weten welke plek ze innemen binnen het grotere geheel en daardoor weten hoe ze hun eigen unieke bijdrage kunnen leveren aan het succes van de organisatie.

Talentontwikkeling

Binnen talentontwikkelingsprogramma’s voor young professionals bied ik deeltrainingen aan waarbij gefocust wordt op wat je werkelijk te leren hebt. Welk hardnekkig patroon blijft maar een obstakel om je werkelijk in te zetten? Wat weet je daarvan? En hoe kan je dat patroon wat ‘losser’ krijgen zijn vragen waar we mee aan de gang gaan.

Persoonlijk leiderschap

In een aantal sessies met leidinggevenden leer ik hen zichzelf en de ander beter waar te nemen. Integraal te kunnen waarnemen. Wat gebeurt er met jou als leidinggevende als een van je medewerkers keer op keer niet doet wat je zegt? Wat doe je als je in een gesprek terecht komt dat alleen nog maar meer gedoe oplevert?

In een aantal sessies met leidinggevenden leer ik hen zichzelf beter waar te nemen en ook de ander. En hoe je vanuit eigen kracht en energie weer verbinding kan maken zodat de energie de goede kant op kan stromen.

Informatie

Incompany trainingen maak ik op maat voor groepen binnen een bedrijf. De trainingen kunnen onderdeel zijn van een langer trainingstraject voor bijvoorbeeld trainees of op maat gemaakt voor bijvoorbeeld een groep van leidinggevenden.

Maak een afspraak voor een individuele sessie

Neem contact op  via mail@gerdadeekens.nl of bel 0652048927 

BCG

2016-nu

Begeleiden van young professionals in hun leiderschapsprogramma gedurende de eerste jaren bij BCG. Binnen Presence and Impact geef ik de module Presence and Impact Advanced.

Samen in Management Ministerie van EZK

2018-2019

Samen met diverse trainers 150 individuele reflectie/coachgesprekken gevoerd met topambtenaren over leidinggeven

Samen in Beleid verandertraject Ministerie EZK

2015 tot 2018

3 jarig verandertraject van Ministerie van EZK waarbij alle medewerkers van het ministerie een trainingstraject doorlopen gericht op het werken in een netwerksamenleving en maatschappelijk rendement (samenwerking consortium KSG, NSOB, 2participate)

Kunst van het Verbinden Ministerie I&M

2016

Leertraject van het ministerie van I&M gericht op beter samenwerken met de energieke samenleving. Welke vaardigheden en inzichten horen bij het ambtelijk vakmanschap van nu! 850 beleidsmedewerkers nemen deel aan dit traject dat door van Vieren, Publieke Versnellers en 2Participate wordt vorm gegeven.

Alliander

2012-2016

Een aantal teams (o.a. A&U, SSG, Infra, management assistentes) en individuen van Alliander IT begeleid op effectievere samenwerking dmv integraal waarnemen. In 2015 Manage Your Own Development (MYOD) ontwikkelt en aan het kader van Alliander Business Domeinen gegeven. In 2016 het leiderschapsprogramma van het management van Business Domeinen geleid.